Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Garip metini
Garip metini

Bize mecnun derler bize del' derler

Yorum

Bize mecnun derler bize del' derler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

925

Okunma

Bize mecnun derler bize del' derler

BİZE MECNUN DERLER BİZE DEL’ DERLER

Gönülde dert elem keder kalır mı?
Âşık Maşuğunu bulduktan sonra
Yâr ilen çıkanlar yolda kalır mı?
Menzilin izini aldıktan sonra



Geceye dolunay hilal eşidir
Gündüzün ışığı nur güneşidir
Mehdi Resul müminlerin başıdır
Hak ve hakikatle kaldıktan sonra




Kur’an-ı cüzünden dolmalıyız biz
Sabır ayetini bilmeliyiz biz
Sözümüze sadık kalmalıyız biz
Ervahı ezeli bildikten sonra



Bize mecnun derler bize del’ derler
Aşktan anlamayan aşk’a çöl derler
Garip metin leyla ara bul derler
Bulurum mevlayla olduktan sonra




MEETİN DALKÜREK


GARİP METİNİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bize mecnun derler bize del' derler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bize mecnun derler bize del' derler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bize mecnun derler bize del' derler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL