Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
orhanaltinbasak
orhanaltinbasak

GÖZLERİN

Yorum

GÖZLERİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

769

Okunma

GÖZLERİN


Ufuklar gibi sonsuz,denizler kadar derin,
Ruhumda fırtınalar,yaratan o gözlerin.
Bazan ateşler saçar,bazan serinmi serin,
Ruhumda fırtınalar,yaratan o gözlerin.


Güzelsin bir gül kadar,güzel senin her yerin,
Sanki öpülmek için,yaratılmış ellerin
Beni sana bağlayan,en güzel yerin senin,
Ruhumda fırtınalar,yaratan o gözlerin

Orhan Altınbaşak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL