Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
sinandevrim
sinandevrim

FARKIN YOKMUŞ...

Yorum

FARKIN YOKMUŞ...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1683

Okunma

FARKIN YOKMUŞ...

Şöyle bir maziyi andım da demin
Vefa uğramayan semtin pek çokmuş
Ne sözün sözmüş ne yeminin yemin
Seninde onlardan hiç farkın yokmuş

Dikene satardın gül olsam bile
Nazıma sayardın ben ölsem bile
Kırk yılda bir vuslat görsem bile
Seninde onlardan hiç farkın yokmuş

Masumiyet yüzde maskenmiş sinsice
O taş kalp kendine meskenmiş sadece
Çelmen le düşerken anladım anladım iyice
Seninde onlardan hiç farkın yokmuş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Farkın yokmuş... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Farkın yokmuş... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FARKIN YOKMUŞ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL