Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ELİF PEKEDİS
ELİF PEKEDİS

ÖLÜMÜN TUTSAĞI

Yorum

ÖLÜMÜN TUTSAĞI

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1073

Okunma

ÖLÜMÜN TUTSAĞI

Hırpalanmış ruhumun ,
Kayıplarındayım ...
Ölümün ezgisine bıraktım kendimi.
Her bir ritmiyle çürüyorum.
Dünya bensiz de dönüyormuş işte!...
Yok oluşların ne ilki ne de sonuyum ben .
Bitip tükenmez zindanlardayım,
Ben garip bir tutsağım şimdi
Ölümün bilinmezliğinde...

ELİF PEKEDİS

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölümün tutsağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölümün tutsağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜMÜN TUTSAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Baran153
Baran153, @baran153
19.4.2008 10:27:56
ya elif nerden geliyor bu ilham yüreğine sağlık
Süleyman69
Süleyman69, @suleyman69
20.2.2008 00:04:55
kısa ve özdü kalemine sağlıkyüreğin dert görmesin .
dellysedat
dellysedat, @dellysedat
19.2.2008 15:49:51
"Ben garip bir tutsağım,
Ölümün bilinmezliğinde..."

bir garip tutsak kaldı öülümün bilinmezliklerinde..

Yüreğinize sağlık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL