Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Tu
Turan Yalçın

Ağlama Çocuk

Yorum

Ağlama Çocuk

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2665

Okunma

Ağlama Çocuk

AĞLAMA ÇOCUK

Ağlama çocuğum,
Sil gözünün yaşını.
Henüz çocuksun,
Yolun başındasın.
Sabret hele,
Tadarsın ki,
Sende öyle acıları.
Ararsın bu günlerini.
Hele yolun başındasın.
Silki şimdi gözünün yaşını,
Umutla kucakla sen,
Belki de acı dolu olacak,
Yarınlarını.

Turan Yalçın
01.Nisan.1986

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ağlama çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlama çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağlama Çocuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
29.1.2015 19:33:19
5 puan verdi
Okunası şiir ustacaydı..........
Kutluyorum güçlü kalemi
Yüreğin var olsun
______________________________________________Saygılar selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL