Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski

MUHTAÇ EYLEME

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1101

Okunma

MUHTAÇ EYLEME

Ey ilahi derman senden kula muhtaç eyleme
Senden özge yönümüz yok yola muhtaç eyleme
Dergâhından helalinden ne verirsen kendin ver
Namert eline baktırma pula muhtaç eyleme

Birliğine tabi kıldım tamamen var azamı
Kahrın da hoş lütfün de hoş elinle ver cezamı
İmanı bütün olanlar götürsün cenazemi
Muhannetin taşıdığı sala muhtaç eyleme

Ey Mizani gafil olma doğruya sefer eyle
Vatanın payidar olsun kendini nefer eyle
Dalgalansın üstümüzde daim Muzaffer eyle
Şehit kanından renk almış al’a muhtaç eyleme

Ozan Mizani (Taner Karataş) 27.01.2015

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Muhtaç eyleme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Muhtaç eyleme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUHTAÇ EYLEME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL