Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
YÜKSEL ÇETİN TOKDEMİR
YÜKSEL ÇETİN TOKDEMİR

BENDE KALDI

Yorum

BENDE KALDI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1067

Okunma

BENDE KALDI

Sana bu gece olduğu gibi
Her gece mektuplar yazdım
Ama gönderemedim
Hepsi bende saklı kaldı
İşte bu yazdığım gibi
Yazan da ben oldum
Okuyan da
Beni anlatıp bana ağlayan da yalnızca ben oldum
Kimselere duyuramadım gözyaşlarımda ki sessiz çığlıkları
Bazen bir satıra seninle bir ömür sığdırmayı becerirken
Bazende sensizlikten yorulan zamanın bir dakikasını anlatmaya
Ne sayfalar yetti
Ne de kalemim dillenip kelimelere döktü
Hepsi yüreğimde kaldı
Hepsi yüreğime dert oldu
Şimdi ne sargı bezi kaldı yaramı saracak
Ne elimde derman kaldı sevdamı yazacak
Yüksel Çetin Tokdemir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bende kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bende kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDE KALDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL