Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
maskosu
maskosu
VİP ÜYE

Siyonist Cunta

Yorum

Siyonist Cunta

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1026

Okunma

Siyonist Cunta



Güneşle uğraşan behey gafiller
Hayat membaına vurmayın balta!
Gönül ışığından mahrum sefiller
Kalp nurunu kesmek ne büyük hata!


Ona zarar vermek değildir mümkün
O büyük bir dava, O büyük rükün
Onsuz fırtınalar bulmaz ki! Sükûn
Kendi dişinize takmayın olta.


Mazlumun yanında oldu daima
Onun için aynı sultanla ağma
Şahit şu yer küre, şahit şu sema
Zerresiyle şahit şu yedi kıta.


Onun hatırına halk oldun insan!
O doğdu da yağdı yağmur-u nisan
O bizlere inen en büyük ihsan
Değeri ölçüsüz, sınırsız meta!


Sizler egonuzun esiri olmuş
En güzel insana kin ile dolmuş
Yazık ki! Açmadan sararmış solmuş
Belli kurgulamış Siyonist cunta.


Güneşle uğraşan behey gafiller
Sizler egonuzun esiri olmuş!



Salih Yıldız…17.01.2015




.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Siyonist cunta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Siyonist cunta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Siyonist Cunta şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Adem Bilir
Adem Bilir, @adem-bilir
18.1.2015 00:19:54
EYVALLAH ÜSTADIM, DUYGULARIMIZA TERCÜMANDI. TEBRİKLER. SELAM VE DUA İLE.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL