Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Selçuk Noyan
Selçuk Noyan

Aşk-ı meşk eyledim

Yorum

Aşk-ı meşk eyledim

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1369

Okunma

Aşk-ı meşk eyledim


Gönlüne girip aşk-ı meşk mi eyledim
Seni sevmek ile kötü bir iş mi eyledim
Kalbinde kalıp mutluca evlenelim dedim
Değil ki ben seninle zevk-u sefaya girdim

Kanım kaynar daldan dala konar idim
Ben bir zamanlar selvi boylu genç idim
Hayatı seven, sevgiyi bilen insan idim
Şimdi ise kendi kendimle savaşa girdim

Aşkını anlayan bir çare insan idim
Gece, gündüz yoluna yatsa mı idim ?
Kulun olup kapında beklese mi idim ?
O zaman da bana gelir misin dedim?

Yaşadıkça tek dayanağım sensin dedim!
Senin aşkından ki kara sevdaya girdim!
Kendime diyorum acaba ben mi delirdim ?
Yok yok ben yalnızca, seni seni sevdim

Selçuk Noyan Ataseven
15.07.2014 Salı
Samsun / Bafra

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk-ı meşk eyledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk-ı meşk eyledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk-ı meşk eyledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL