Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Eserall
Eserall

Özür Dilerim

Yorum

Özür Dilerim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

727

Okunma

Özür Dilerim

Çok değiştin
Selamı bile başka veriyorsun artık
Ne oldu sana böyle
Kim seni incitti
Hayallerini kim yıktı
Yoksa her şeyin sorumlusu ben miyim
Söyle de bileyim
Hatam varsa hiç olmazsa düzeltmek için uğraşayım
Sen benim değerlimsin
Kırmak istemem seni bunu en iyi sen biliyosun
Bu kara günleri sonlandır ne olur
Sen sevdiğimsin,hayalimsin
Bak bahar yaklaştı
Güller kokusunu atrafa yaymak için hazırlanıyor
Herkes mutluluğun resmini çekmek için gün sayıyor
Özür dilerim kırdığım için
Yerin dibine girseydim de üzmeseydim seni
Seviyorum seni hemde çok
Yıldızlar gözlerinde
Güneş gönlünde doğuyor
Sen gözlerini kapattıkça güneşim orda batıyor
Sen seni senle sana söylediğim sözle
Gözlerini kapama
Seni Seviyorum...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özür dilerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özür dilerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özür Dilerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL