Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

İnsanlık İçin Umut Olalım...

Yorum

İnsanlık İçin Umut Olalım...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1523

Okunma

İnsanlık İçin Umut Olalım...

İnsanlık İçin Umut Olalım...



Yar...
Her akşam
Kar yağsın,
İsterse fırtına başlasın
Issız ve suskun
Sokaklar bizi karşılasın
Çaresiz insanlar,
Titreyen nefesler umuda
Muhabbetle bağlansın
Yersiz, yurtsuz
Olan canlar bir ümit içinde
Gözlerimize baksınlar
Yeter ki
Sevgi ve fedakârlık
İnsanlık için yaşasın,
Rabbin rızası için diyarlar aşılsın
Zevk ve sefa içinde olanlar
Bizleri hiç anlamasın,
Garip ve mahzun olanlar
Gönüllerini açsın
Ben değil, biz olalım,
Kenetlenip
Yürek gücümüzü artıralım,
Ne kadar tuğyan
Ve Müstekbir varsa
Onlara baş kaldıralım
Kalbi nazar gâh kılan
Rabbe el açalım,
En samimi hissiyatımızla
Kendine kulluk yapmanın
Azmi sevdasıyla,
İnsanlık için umut olalım...

Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnsanlık için umut olalım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsanlık için umut olalım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsanlık İçin Umut Olalım... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
canseven
canseven, @canseven
11.1.2015 12:52:05
insanlık için umut olalım...

yüreğinize sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL