Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
yeniyapanonur
yeniyapanonur

EKLERSİN

Yorum

EKLERSİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

721

Okunma

EKLERSİN

Yar saçlarımı allar basmış.
Yüreği mi yaslar.
Nedendir bilmem eklersin elleri.
Sil O Sinan’ı bir daha görmesin gözleri.
Bana ev sahibi deme bir daha.
Bur da yüreğinin sahibi duruyor neyleyim ev sahibini.
Atma fotolarını kem gözlere karşı.
Değmesin o güzel gözlerine kem göz.
Değerse yer gök olup ağlar son söz.
Beyaz@Gülden@Özlemine

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eklersin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eklersin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EKLERSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL