Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
seaist
seaist

ARKAMDAN KONUŞUN

Yorum

ARKAMDAN KONUŞUN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

728

Okunma

ARKAMDAN KONUŞUN

ELLERİM KELEPÇELİ, ELLERİM SOĞUK.
UZUN GECELERDE SENİ BEKLEYEN KONUK,
BELKİ UYUTULUR DİYE BEKLEYEN HALİNLE,
UMUT IŞIĞINDA TİTREYEN O CAHİLE.
SORDUM HALİYLE.

ÜMİDİM KISA, RÜZGARIM ASİ,
HABERİN VAR MI?
CÜSSEN TIKA BASA KAPALI ŞİNASİ.
GÖZLERİM YORGUN ÜSTÜM KİRLİ,
OYUNLAR OYNUYOR BELLİ Kİ,
GEÇİYOR BAK YİNE AKLIMIN KÖŞESİ.

ÇOKTANDIR ESİYOR AKLIMIN SELİ,
HAK ETMİYOR TABİ Kİ, CİĞERİMİN PARESİ.
GÖVDEM KISA, ÖMRÜM UZUN,
BAK GEÇİYOR CÜRMÜM, KENARA KUSUN...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Arkamdan konuşun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arkamdan konuşun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARKAMDAN KONUŞUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL