Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
hakan kumcular
hakan kumcular

Sevmeyi öğrendim

Yorum

Sevmeyi öğrendim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

736

Okunma

Sevmeyi öğrendim

Ömrüm demeyi senden öğrendim
Ömrüme değer yüreğini öğrendim
Sevmelerin derin hasretini
Küçük bir tebessümün
Tutkulu fırtınasını öğrendim
Şarkıların namesini
Cümlelerin sevişmesini
Dokunurken kaybolmayı öğrendim
Sorgularda ki hayatı
Seninle olduğu gibi Kabullenmeyi öğrendim
Öğrendim
AŞK’ın mahsumiyetini

...Hakan Kumcular...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmeyi öğrendim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmeyi öğrendim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmeyi öğrendim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL