Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
edebiyatciCASH
edebiyatciCASH

Namı Diğer AŞK

Yorum

Namı Diğer AŞK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

865

Okunma

Namı Diğer AŞK

dağları Ferhat’a emanet eden
Mecnun’a çölleri dar eden AŞK
Şirin’i susuz koyan, Leyla’yı solduran
gönülleri derdest edip, biçare eden AŞK
feleğin yazgısını karaya çeviren,
aşık olanları mahsun eden AŞK
sarmaşık gibi sarıp sarmalayan,
ölümü müjdeci kılan, can alan AŞK
gözlerden feri alıp, bedeni çürüten,
gülleri tomurcukken solduran AŞK
canana can kurban eden lal cellat,
kapanmaz yaralar acan, zehir olan AŞK

dostaları görmez edip, gülmeyi unutturan
olmazları olduran, yürege ok gibi saplanan
akan gözyaşlarını, dertlerı var eden
biçare koyanın, inletenin namı AŞK

................................

çırak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Namı diğer aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Namı diğer aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Namı Diğer AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BANU ULUDAĞ
BANU ULUDAĞ, @banuuludag
16.2.2008 12:00:49
Çok güzeldi şiiriniz.Kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL