Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
SabahUykum62
SabahUykum62

Bir rüya sadece..

Yorum

Bir rüya sadece..

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1069

Okunma

Bir rüya sadece..



Dün gece rüyamda seni gördüm..
Mutluyduk sevinçliydik ikimizde
Gizemli bir havayla dans ettik seninle..

Dün gece rüyamda seni gördüm...
Bir an gözlerinin derinliklerinde buldum kendimi
O bakışın, o edan derinden aldı benden beni..

Dün gece rüyamda seni gördüm..
Ellerin ellerimde yürüdük öylece
Yaz yelleri nizamında bir huzur doğdu içime...

Dün gece rüyamda seni gördüm...
Ne korku, ne soru işareti vardı benliğimde
Ben senindim sende benim, biliyorduk söylemesek de..

Dün gece rüyamda seni gördüm...
Dudaklarının sıcaklığı, yumuşaklığı hala tenimde
Kokun sinmişti üstüme, çektim çektim içime
iç çekercesine...

Bir rüyaydı işte... bir rüya sadece!

Zübeyde 2013

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir rüya sadece.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir rüya sadece.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir rüya sadece.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL