Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Alpii94
Alpii94

Elveda

Yorum

Elveda

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

816

Okunma

Elveda

Issız derin bir okyanusta sevmiştik
Eşsiz lüks gemilere sahip değildik
Sade ama bir olduğumuzda yıkılmaz
Bir kadırgaya sahiptik

Sen lüksü seçtin yar
Lüks gemilerde o limandan bu limana
Savrulmayı tercih ettin
Farklı rüzgarların koynunda
Bizi bertaraf ettin

Suçum neydi eşsiz güzel
Sadakat ile sevmek mi
Sevdama sahip çıkıp peşinden gitmek mi
Art niyetsiz olmak mı

Artık bitti değil mi
Ağlasam da sızlasamda dönmeyeceksin
Yas tutup kabuğuma çekilsemde
Bir gün dönüp beni hayata döndürmeyeceksin
Elveda

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Elveda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elveda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Elveda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL