Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
SEDA KARAKAŞ
SEDA KARAKAŞ

SARHOŞ OLURUM

Yorum

SARHOŞ OLURUM

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

943

Okunma

SARHOŞ OLURUM

SARHOŞ OLURUM


Seni her bekleyişimin arifesinde

Hazırlık yaparım gelmeyişlerine

Sofralar kurarım renk renk

Şarap kırmızı ,peynir beyaz

Ayaz geceler halime acır

Buz keser elim ayağım

Rüzgarlar eşlik eder şarkılarıma ıslık çalarak

Yağmur damla damla yağar kırık kiremitlerin arasından

Birikir kova kova gözyaşım olur

Sinsi sinsi güler pencerenin arasından

Sabah güneşi gelmeyişine

Ama ben umursamam

O saatler ben hep sarhoş olurum

_________S .Karakaş..

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sarhoş olurum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarhoş olurum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SARHOŞ OLURUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Celil ÇINKIR
Celil ÇINKIR, @celilcinkir
31.12.2014 13:16:18
5 puan verdi
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yeni yıl diliyorum. Şiirlerinize de tebrikler efendim.
Delibal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL