Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
yarsuad
yarsuad

ALLAH-I ARAMIZ DA GÖRMEK (BİLMEK)

Yorum

ALLAH-I ARAMIZ DA GÖRMEK (BİLMEK)

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1119

Okunma

ALLAH-I ARAMIZ DA GÖRMEK (BİLMEK)



Cem evleri, Camiler
Kiliseler, Havralar
Yerinde dursunlar
Hakkı ,hukuku öğretsinler

Allah ; İşimize karışsın
Yaşantımızla buluşsun
Haksız iş yapınca
Hak,hukuk terazidir ,desinler

Rüşvet,yalan ,dolan
Çoğalsın istemiyorsak?
Gök yüzüne hapis olan
Allahı ; Aramıza alsınlar

‘Aramızda değilmi’ dersen
Allahtan kork’ denildiğinde
Eğer, ürpermiyorsan
Müslümanlığını, sevsinler

‘Dünya işi ,ahret işi’
Diye, Ayırmamalı mümin kişi
‘İnsan ilişkileri’ dinin düşü
Sosyal yaramızı sarsınlar

Yarsuadım mülk Allahın
Kullanımı kullarda
‘Mülk benimdir’ diyenin
Firavunluğu nicedir, görsünler











.




Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Allah-ı aramız da görmek (bilmek) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah-ı aramız da görmek (bilmek) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALLAH-I ARAMIZ DA GÖRMEK (BİLMEK) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Anurtarhan
Anurtarhan, @anurtarhan
29.12.2014 22:46:27
5 puan verdi
Allah ; İşimize karışsın
Yaşantımızla buluşsun
Haksız iş yapınca
Hak,hukuk terazidir ,desinler..

Çok doğru söylemişssiniz.Biz Rabbimizden uzaklaştıkça, yakınlaştığımız her şey bela oldu. İnşaAllah yolumuza, ömrümüze hayatımıza onun sevgisini katıp hakkı hukuku huzuru buluruz.
Kaleminize sağlık Üstad..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL