Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
bthnbnl
bthnbnl

Şair

Yorum

Şair

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

904

Okunma

Şair

Geçmişten geçmemiş bir benlik şairlik,şiirler ne bilsin
Yazıya kar düşünce,
kelime kelime üşür soğuk ayaza teslim yaşantılar,
kaleme sığmayan ne bilsin
Hayale kırık yön şiirler,
bir umut diyerek yılları yalan etmeyen ne bilsin
Semada kabul edilir mi diye beklenen dua şairlik,
onca çabaya amin olmayan şiir ne bilsin
Amansız bir hastalık merhemi merhametsiz mısra,
virgüle nokta olan ne bilsin...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Şair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şair şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çağlar ABDAL
Çağlar ABDAL, @caglarabdal
22.12.2014 21:48:31
5 puan verdi
Sevgili ustamı; keyif aldım, kutluyorum, emeğinize, yüreğinize sağlık.
Sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.
Hoşça kalın…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL