Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kosarli 47
kosarli 47

UMUT

Yorum

UMUT

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

728

Okunma

UMUT

UMUT

Aşkın yaradır gönlümde
Sevdan gözyaşıdır gözümde
Adın yaşamdır ömrümde
Umutsun sen her günümde.

Giden ömrün telafisi olmaz
Aşk biterse kalem daha yazmaz
Kalbimin kapıları daha açılmaz
Umutta biterse can asla yaşamaz

Ses olmuştun sen sesime
Can olmuştun bu nefesime
Acı oldun şimdi göğüs kafesime
Umut olmuştun sen kimsesizliğime.

Sen nişanıydın bu varlığımın
Çakılan çivisiydin aklımın
Yüreğimin tek saklısıydın
Umutsuz yaşanmaz haklıydın

Umudunu çalmam inan gecenden
Ölsem vaz geçmem ben senden
Ölüyorum daha ne istersin benden
Umudu soldurma sen penceremden…

Mehmet emin dağ
14/12/2014/// sevgilerin şairi

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Umut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMUT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL