Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Fosforlu Devriye
Fosforlu Devriye

Gözlerim taşıyor

Yorum

Gözlerim taşıyor

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

694

Okunma

Gözlerim taşıyor

Gözlerim taşıyor , tutamıyorum
Ellerimi kapatıyorum yüzüme
Yüzbin kere seni unutmak geçiyor içimden
Nerden başlasam bilemiyorum
Taşıyor gözümden bir deniz, tutamıyorum

Hıçkırıklar diziliyor boğazıma , yutkunamıyorum
Sindirmeye alışığım oysa ben neden tutuldum ki bu kadar
Ağzımı açarsam bağırmaktan korkuyorum, elimde değil
Nasıl alışsam bilemiyorum
Aşıyor bendini bir baraj , tutamıyorum

Ellerimin titremesi durmuyor hiç. Durduramıyorum
Üşüme geliyor sırtımdan soğuk bir demir gibi
Sabrediyorum ,sıkıyorum dişlerimi
Kapağı bir açılırsa gözlerimin ağlayacağım farkındayım
Yatağına sığmıyor bir sel , tutamıyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerim taşıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerim taşıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözlerim taşıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
derinmavi
derinmavi, @derinmavi34
13.2.2008 11:59:22
tutmak yada tutmamak
varsın yarin ellerinde kalsın eller tüm bulutları yırtarak
saygılar
denizce2
denizce2, @denizce2
13.2.2008 01:58:18
arkadaşım cok etkileyici tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL