Son kararınsa, Şart oldu diyorsan ayrılık, Uygar iki insan gibi dostça olmalı, Yok öyle afra, tafra… Kızmak, küsmek, dargınlık.
Ramazan Alemdar
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sayın Yılmaz, Sayın Veda, Ziyaretiniz ve değerli yorumlarınızla onurlandım; teşekkür ederim. Sayın Veda, insanlar akılını kullanma yolunu seçer ve birbirlerine daha fazla zarar vermeme ilkesinden hareket ederlerse dostça ayrılabileceklerine inananlardanım. Zaten yürümediği her yönüyle sabitleşmiş bir birlikteliğin hatırasına olsun saygı duymak gerekir diye düşünüyorum. İşte o saygı bence dostça ayrılabilmek, daha fazla yıpranmamak ve yıpratmamaktır. Selam ve sevgilerimle.
gönüldeki izler kazınabilseydi belki dostca ayrılık olurdu.hem ayrılık hem dostca bana biraz giran geliyor. şiiriniz için tebrik eder saygılar sunarım.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.