Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
UÇUK
UÇUK

siyahı bellemişim

Yorum

siyahı bellemişim

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

680

Okunma

siyahı bellemişim

Gözlerin değmez mi hiç yalnızlığıma
Avuçlarının arasında ısıtsan ellerimi
Nefesini üflesen yürek sızıma
Susarak tanısak sevinçlerimizi

Yokluğunu dinlediğim ahşaptan ev
Acısı kavramış basamaklardan geçişin
Gıcır gıcır bisikletim kapı önünde
Heyecanlı bekleyişlerimin tarifi dilimde

Siyahı giyinmişim gece talanında
Bakışınla donmuş özlem çiçeklerim
Zamana dalıp dalıp çıkmışız
Bir sana bir bana bölünmüşüz

Yağmurun ıslattığı saçlarımız
Yapış yapış hüzün kokuyor
Ayrılığa iki geçerken
Sensizliğe karışıyor gövdem


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Siyahı bellemişim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Siyahı bellemişim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
siyahı bellemişim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL