Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Gülşen Kazgın
Gülşen Kazgın

Bahçe ile

Yorum

Bahçe ile

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

949

Okunma

Bahçe ile


Aynı derenin kenarında
Yine aynı bahçe .
Yine çadırımız ,
Yine dizlerimiz,
Yine gözlerimiz var

Beş yıldızlı değil
Milyonlarca yıldızlı evimiz
Geceye güne hürmetimiz
Çaya kahveye tebessümümüz var.

Ne çok şey var.

Her bir saç telinin
Her bir bahçe dilinin
Ve
Her bir yıldızın
Tek bir sözü var
Bize biz ile
Aşk var...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bahçe ile Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahçe ile şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bahçe ile şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
26.11.2014 16:03:04
derin bir tutkunun öğküsü akmış sayfaya dost kutlar sevgiler sunarım o güzel yürek sesine kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL