Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hümeyra dursun

Hasret Ve Özlem

Yorum

Hasret Ve Özlem

3

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

755

Okunma

Hasret Ve Özlem

Gözlerin soğuk sokak şimdi.
Yüreğin parmaklık bende
Özlerim şehir sesini

Ayrılık saati gözlerde çalar
Kapıları kilitler yüreğim
Sen yürekte kilitli kal diye.

Hümeyra DURSUN.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hasret ve özlem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret ve özlem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasret Ve Özlem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
26.11.2014 13:22:12
YAZAN KALEMİ KUTLUYORUM HÜMEYRA HANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ
hümeyra dursun, @humeyradursun
26.11.2014 12:14:44
Çok teşekkür ederim beğendiyseniz
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
26.11.2014 12:10:08
emeğine yüreğine sağlık güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL