Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
nuhkenis
nuhkenis

çayı benim için sıcak tut

Yorum

çayı benim için sıcak tut

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1058

Okunma

çayı benim için sıcak tut

Sözlerin yoktu üşüdü soluğum
Yüzüme bir avuç güneş tut
Dönüyorum rüzgarın götürdüğü yerden
Çayı benim için sıcak tut

Ayrılık anladım ölümden yaman
Her şiir bir kül her şarkı duman
Geride kalsın gülüşümüzü çalan zaman
Çayı benim için sıcak tut

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çayı benim için sıcak tut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çayı benim için sıcak tut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çayı benim için sıcak tut şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
calipso
calipso, @calipso
23.11.2014 12:31:44
Çayı benim için sıcak tut. Ne kadar anlamlı bir söz. Tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL