Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Oktay Bahadır
Oktay Bahadır

Dem Bu Dem

Yorum

Dem Bu Dem

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

694

Okunma

Dem Bu Dem

Nedir
İçimdeki bu vuslat

Şimdi
Vurulmaz ki hislere gem

Yetiş ay yâr
Dem bu demdir
Dem bu dem.....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dem bu dem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dem bu dem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dem Bu Dem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
yabaninciri65
yabaninciri65, @yabaninciri65
21.11.2014 16:25:17
Dem bu dem
Yarın yok
Yarın olsa bile belki yar yok
Yar olsa bile
Dem bu dem işte bu an yok
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL