Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
harunasa
harunasa

Zaman Tüneli

Yorum

Zaman Tüneli

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1100

Okunma

Zaman Tüneli

Zaman Tüneli

Asi gençliğime bakıyorum,
Vaybe neymişim ben
deli dolu serserice yaşamışım
hayattan bir beklentim olmadan

suça açık,meğilli ,
alışkın hazır tetik,
kimler vardı yanımda
şimdi kimse kalmadı

ne günler yaşadım
kuralsızca, yargısız infaz,
ne dostlar, insanlar vardı
hayatlarını verdi bir hiç uğruna,

Sonuç=Yaşanmasıyla kaldı
yaşadıklarımız meğer,bu yalan dünyanın,
varla yok arasındaki
ince çizgiden ibaret olduğunu geç anladık,
Ama Ömrümüzden tam 67 sene geçtikten sonra

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zaman tüneli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaman tüneli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zaman Tüneli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BANU ULUDAĞ
BANU ULUDAĞ, @banuuludag
10.2.2008 10:57:01
Harika bir olgunluk şiiri..Kaleminize sağlık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL