Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Cihan BERDİBEK
Cihan BERDİBEK

DİNSİZ İMANSIZ

Yorum

DİNSİZ İMANSIZ

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1053

Okunma

DİNSİZ İMANSIZ

gönlümü sardı aşkı ile
yaktı beni dinsiz imansız
düşürdü sevdamı dillerden dile
bitirdi beni dinsiz imansız

nerden bilirdim ki,sevmenin tadını
o öğretti bana,herşeyin adını
olmuşken,hayatımın kadını
bıraktı beni dinisiz imansız

kalleşlik ne bilirdim ki,onun soyunda
ayrı bir endam,işve vardı boyunda
bırakıpta,kahpe felek koynunda
yıktı beni dinsiz imansız

tanımamışım onu,çok sevdim lakin
gönlümdeki yerini,kaybetti deyin
şerefsizmiş,namertmiş hain
vurdu beni dinsiz imansız ..

kahpelik meğer,sütünde varmış
sevmek denen,herşey yalanmış
o zalim benim,ömrümü çalanmış
öldürdü beni dinsiz imansız
sattı beni dinsiz imansız

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dinsiz imansız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dinsiz imansız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİNSİZ İMANSIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL