Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
simalyıldızı
simalyıldızı

melek(im)

Yorum

melek(im)

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1589

Okunma

melek(im)

melek(im)

Melekler iniyor yeryüzüne
yağmur gibi ...
yağıyor yeryüzüne
kanatları bir bulut gibi
melekler anne gibi...
benim annem melek mi?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Melek(im) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Melek(im) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
melek(im) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hürrem sultan
hürrem sultan, @hurremsultan
7.2.2008 19:55:08
tüm anneler melektir bence onların yerini hiç bir şey alamaz.tebrikler
_YILDIZ_
_YILDIZ_, @-yildiz-
7.2.2008 18:35:23
Anne,anne,anne
Şımarabileceğimiz en güvenli kucak/sığınak değilmidir ???

Güzeldi.Kutlarım.
Sevgiler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL