Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Ay ışığımsın..

Yorum

Ay ışığımsın..

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1294

Okunma

Ay ışığımsın..

Ay ışığımsın..

Sevgini eksiltme üzerim den
Bakışlarını uzaklara götürme sakın
Oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi
Boynu bükük bırakma neolur..

İçimdeki heyecan nedir
Nedir bu huzursuz olma duygusu yanında
Sevilmeninmi sevmeninmi gururudur
Adınla gün başlıyor bu evde..

Seni anmadan duramıyorum
Kusur etmem sana bu sevgide
Döngel artık seni bekliyorum
Ömrümün her mevsimi seninle..

Ölümsüz bir sevgin var kalbimde
Sevgiyle çarpan kalbimi dinle
Aşkınla hep seni bekliyorum
Artık seni öyle bir sevdim ki
İnan sensiz hiç yapamıyorum
Yolunu hasretle beklerim ki
Seni her şeyden çok seviyorum..

Sami Arlan..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ay ışığımsın.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ay ışığımsın.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ay ışığımsın.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL