Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
celep
celep

Bilmiyorum

Yorum

Bilmiyorum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

652

Okunma

Bilmiyorum



Ne söylesem boş geliyor
Her taraftan taş geliyor
Herkes bana baş geliyor
Bilmiyorum bu hal neden



Riyakarlar kâr sağladı
Nice eş,dost yar sağladı
Ben gülersem el ağladı
Bilmiyorum bu hal neden


Alın terim misti bana
Nasırlı el süstü bana
Yine alem küstü bana
Bilmiyorum bu hal neden



Celebiyem bırak gitsin
Namert olan ırak gitsin
Ona göre aklı kıtsın
Bilmiyorum bu hal neden


Güngör CELEP

22-10-2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilmiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilmiyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL