Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ADALET PELİT
ADALET PELİT

ADINI SEN KOY BU SEVDANIN...

Yorum

ADINI SEN KOY BU SEVDANIN...

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1555

Okunma

ADINI SEN KOY BU SEVDANIN...

ADINI SEN KOY BU SEVDANIN...

Soğuk bir kış günü,vakit akşamken,
Kimbilir belki geç,belki daha erken,
Karşıma sen çıktın,şaşırdım birden,
Öylece kalakaldım olan oldu aniden...

Vardım hemen yanına,aç kediler gibi,
İsmini sordum ona ah!..deliler gibi,
Gül yüzünde nuru akıyordu sanki,
Öylece bakakaldım olan oldu aniden...

Adını sen koy yorgunum sen bunun,
Eskiden tanırmış gibi gelen yüzün,
Tek sayfaya sığdıralım aşkımızı biz,
Öylece kapatalım bu kitabı aniden...

İsmini sen koy aşkım bu sevdanın,
Hiç bir zaman unutmamak adına,
Ölene dek sevgimiz yaşasın da,
Hiç mi hiç atmayalım içimizden...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adını sen koy bu sevdanın... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adını sen koy bu sevdanın... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADINI SEN KOY BU SEVDANIN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karçiçegi
karçiçegi, @karcicegi
6.2.2008 19:00:36
SEVMEK VE SEVİLMEK NE GÜZEL DUYGUDURLAR ÇOK GÜZEL DİLE GETİRMİŞSİNİZ TEBRİKLER.
Gizzz
Gizzz, @gizzz
6.2.2008 18:52:25
aşk.....
________
emeğe sağlık....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL