Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
berrin su siirleri
berrin su siirleri

BEDAVA AŞK

Yorum

BEDAVA AŞK

( 4 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

895

Okunma

BEDAVA AŞK

İLK DEFA GELDİ BAŞINA
ÖYLE DURDU SEYRETTİ..
BİLETSİZ, İZİNSİZ.
BİR SOLUKTA ÖPÜŞTÜ.
BİR SOLUKTA AYRILDI..
BEDAVA AŞK..
BALDAN TATLIYDI.


BERRIN KORKMAZ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bedava aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bedava aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEDAVA AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞairKalfa
ŞairKalfa, @sairkalfa
13.10.2014 16:18:38
5 puan verdi
kutlarım.kısa ama uzun düşündüren...
Hiroşima'da ölen kız
Hiroşima'da ölen kız, @hirosimadaolenkiz
13.10.2014 15:40:23
5 puan verdi
ben de isterem :)

şakası bir yana işin,
O.Veli'yi anımsattı dizeler

özellikle kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL