Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik)

ZAMAN DEFTERİ - 3

Yorum

ZAMAN DEFTERİ - 3

2

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1224

Okunma

ZAMAN DEFTERİ - 3

ZAMAN DEFTERİ - 3




Göz bebeklerinde aşkın okulu
Göğsünde karanfil güller sokulu
Bahçıvan eyledin sen bu yoksulu
Gül sulayan gözler güzü neylesin?


Aşk dört mevsim beni yokuşa sürer
Elâ gözlerinde bakışa sürer
Yokuştan aşağı akışa sürer
Gönül karlı dağdır, düzü neylesin?


Erenler dağında inliyor hâlâ
Gözlerimin yaşı dinmiyor hâlâ
Yokluğun içime sinmiyor hâlâ
Gönül sensiz bahar yazı neylesin?


Şaban AKTAŞ
19.09.2014



Fotoğraf: Ş.Aktaş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Zaman defteri - 3 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaman defteri - 3 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZAMAN DEFTERİ - 3 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
4.10.2014 19:46:59
Gül sulayan gözler yüzü neylesin....... Türkü tadındaydı dizeler
Yazan kalemi kocaman yüreği ayakta alkışlıyorum hocam
Kalemin daim olsun selamlar saygılar
_______________________________________________İyi bayramlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL