Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
N.O.C
N.O.C

ÖLÜ

Yorum

ÖLÜ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

810

Okunma

ÖLÜ

Ben gittim, biz bitti, ben öldüm.
Ben geldim, o gitti, biz öldü.
N.O.C

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci 3
meselci 3, @meselci3
5.2.2008 21:34:30
ölüyüz
yaşasak da
bu aynı...

ölüyüz
gogolün ölü canlarıyız
nefes alsak da...

ölüyüz
kuranın emri
bu dünyadaki son perdemiz...
MESELCİ

tebrikler
goblin
goblin, @goblin
5.2.2008 21:29:12
ölüm o kadar kolay olmamalı bir yanın ölür diger yanı dirilmeye çabalar
önemli olan once kendini diriltmende sanıyorum...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL