(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yaşıyorum diyebilmek kafi degil. Yürüye bilmek üstüne üstüne. Yasallaşmış kahpeliğin. Kırabilmek zincirleri bir bir. Delebilmek puştluğun içini dışını. Çağıra bilmek, Karatenlim, Esmerim, Sarışınım, Soluk benizlim, Buğday tenlim, Gel soframa kur bağdaşını. Anlaya bilmek makinenin tıkırtısını. Dökülen alınterinin şıpırtısını. Yaşaya bilmek helalinden ve hurdasız. Olabilmek tarlada orak, Fabrikada çekiç, Okulda bilgi anada güven, Terde umut, Helaliyle hurdasız. Ey yaşam ben geldim benden sen kork diyebilmek. Aydınlıkta karanlığı boğmak. Çocuğa süt. Babaya cesaret, Göz yaşına mendil olmak, Süpürmek kahpeliği kökünden hilesiz ve hurdasız. yüreğe çiçek kokuları sepmek, Eve çalmadan ekmek götürebilmek , Lekesiz bir hayat bıraktım ey ölüm diyebilmek, Nefes almak temiz hilesiz hurdasız yürek yetiştirebilmek Sorgulaya bilmek yaşamı hilesiz hurdasız.
ve adam gibi yaşayabilmek hayatı... aşı emeği bölüşebilmek insan olmayı tarif etmişsin iyide etmişsinde şair..
biraz işimiz zor değil mi... olsun zorsa zor onu başarmak boynumuzun borcu olsun..
hilesiz hurdasız,yalansız riyasız karınca kararınca az olsun ama bizim olsun adam gibi yaşamak... saygılar...
Süpürmek kahpeliği kökünden hilesiz ve hurdasız. yüreğe çiçek kokuları sepmek, Eve çalmadan ekmek götürebilmek , Lekesiz bir hayat bıraktım ey ölüm diyebilmek, Nefes almak temiz hilesiz hurdasız yürek yetiştirebilmek Sorgulaya bilmek yaşamı hilesiz hurdasız. tebrikler çok hoş dizelerdi.
Ey yaşam ben geldim benden sen kork diyebilmek. Aydınlıkta karanlığı boğmak. Çocuğa süt. Babaya cesaret, Göz yaşına mendil olmak, Süpürmek kahpeliği kökünden hilesiz ve hurdasız. yüreğe çiçek kokuları sepmek, Eve çalmadan ekmek götürebilmek , Lekesiz bir hayat bıraktım ey ölüm diyebilmek, Nefes almak temiz hilesiz hurdasız yürek yetiştirebilmek Sorgulaya bilmek yaşamı hilesiz hurdasız.
harika yüreğine sağlık..saygılar tüm renkleri sevmeniz çok güzell ..kutluyorum
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.