Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
nuhkenis
nuhkenis

bir gül edip ayrılığı

Yorum

bir gül edip ayrılığı

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

745

Okunma

bir gül edip ayrılığı

Ellerini gördüm yağmur doluydu
Yine başına bir dert daha ekler gibisin
Geçmiyor sükun içinde bir günün
Seni sarsacak bir rüzgar bekler gibisin


Gönlüm sen ne laf anlamaz uslanmazsın
Yıkılsan da bir ağaca dayanmazsın
O hayal aleminden bir türlü uyanmazsın
Ayrılığı bir gül edip koklar gibisin

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir gül edip ayrılığı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gül edip ayrılığı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bir gül edip ayrılığı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL