Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
evren ve ben
evren ve ben

İNSAN DEDİĞİN **

Yorum

İNSAN DEDİĞİN **

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1159

Okunma

İNSAN DEDİĞİN **

İNSAN DEDİĞİN ŞAŞAR BEŞERDİR
CANCANIN YOLDAŞIDIR AMA BUNU BİLMEZ
HATALARINDAN HİÇ DERS ALMAZ
ADAM OLANA BİR SÖZ YETER AMA O ANLAMAZ
SANKİ CANINI SOKAKTA BULMUŞ GİBİDİR
BAŞINA BELA GELMEDEN AKILANIP USLANMAZ
KUL KULUN TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ
YERLİYERSIZ NE ANA NE BABA
NE YAŞLI NE İHTİYAR TANIR
GÜNÜ GELİNCE
ANASINA BABASINA
YAŞLIYA İHTİYARA
NE YAPTIĞI İSE
KARŞISINA DİKİLECEĞİNİ
BİLİR BİLMESİNE
AMA YİNEDE VURDUM DUYMAZ
TAVIRLARI SÜRER GİDER
AĞIÇ KÖKÜNDEN KURUR
BİR KOCA ÇINAR GİBİ
VAKİTLİ VAKİTSİZ YIKILIR İNSAN
HER CANLI GİBİ SONU KARA TOPRAKTIR
HER CANLI ÖLÜMÜ TADAR SONUNDA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İnsan dediğin ** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan dediğin ** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN DEDİĞİN ** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL