Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
RECEP DEMİRAY
RECEP DEMİRAY

SANKİ

Yorum

SANKİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

661

Okunma

SANKİ

SANKİ

SONUNDA BİTİRDİN KENDİ KENDİNİ
ÇEKİP GİDEN SANKİ SANKİ BENMİYDİM
HİÇ ÇEKEMEM ARTIK SENİN DERDİNİ
SANKİ ÜZÜLMEYE DEGECEKMİYDİN

ATEŞİMİZ ÇOKTAN SÖNDÜ KÜL OLDU
ADIN BENDE ÇOKTAN ÖLDÜ EL OLDU
BEN ÖLESİYE SEVDİMDE NE OLDU
SANKİ KIYMETİMİ BİLECEKMİYDİN

KAPATTIM ARTIK BEN AŞK DEFTERİNİ
SONSUZA DEK MÜHÜRLEDİM KALBİMİ
ÖLENE KADAR DEMİŞTİMYA HANİ
SANKİ DEGERİMİ VERECEKMİYDİN

SOLDU SAYENDE BİZİM BAHARIMIZ
BUNDAN SONRADA GELMEZKİ YAZIMIZ
YAN YANA BİLE BAK GELMEZ ADIMIZ
SANKİ YENİDEN BİZ DİYECEKMİYDİN

RECEP DEMİRAY
SANKİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sanki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sanki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANKİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL