Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
metin şaşmaz
metin şaşmaz

Ad/sız/ı

Yorum

Ad/sız/ı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

717

Okunma

Ad/sız/ı

Ad/sız/ı

Bir fotoğraf karesiydi
bu şiiri yazdıran
çıplak bir çocuk eli
gözünde bir yaş seli


Elimde hazan
Elimde bir üşüme
Bir ses versin elime elin
Ne olur kalk
Kurbanı’ı olma namerdin elin
Ne olur kalk
Kâbus olma çocuk düşüme
Elimde güz
Kalbimde kış
Ne olur kalk
Kanatmasın yürekleri
Bu çocuk bakış
Metin ŞAŞMAZ
2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ad/sız/ı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ad/sız/ı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ad/sız/ı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL