Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yarsever
yarsever

Yetiyor Sa

Yorum

Yetiyor Sa

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

588

Okunma

Yetiyor Sa



Adam olmak için bir beden bir baş
Yetiyorsa adam olmak isterim
Gözlerin üstün de siyah kalem kaş
Yetiyorsa adam olmak isterim

Düşünmek haramsa adam olana
Kul olmak sevapsa kula tapana
Cahillik helalsa şeyhlik yapana
Yetiyorsa adam olmak isterim

Bir seccade serip aleme karşı
İster cadde olsun isterse çarşı
Dualar kabulsa boylayıp arşı
Yetiyorsa adam olmak isterim

Yarsever’im taşla taşladım beni
Gerçekle yüzleşip haşladım beni
Her söz de düşünüp suçladım beni
Ben de artık adam olmak isterim

16/0/2014
Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yetiyor sa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yetiyor sa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yetiyor Sa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL