Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Al
Ali Eliş.

PARA

Yorum

PARA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

926

Okunma

PARA

PARA

Kara bahtım sarıl bana
Ne sırın ne boşun para
Bu esinti, kimden yana
Ne kuru, ne yaşın para

Her ağların, var nedeni
Kin bağları, kan güderi
Her nesnenin bol ederi
Ne ayak ne başın para

Bazı bir es bazı bir yağ
Çubuk oldu, kırıldı bağ
Kara kalbin deli bi dağ
Ne ağaç ne taşın para

Değeri bu devri demin
İşi nazdır cümle cemin
Havanı, yesinler senin
Ne yazın ne kışın para

Şerifoğlu, söyler yazar
İşim budu, sefer hazar
Bi ev gibi çöktü mezar
Ne kendi ne eşin para

Ali Eliş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Para Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Para şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL