Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ahmetbahce
ahmetbahce

KALBİNE SOR

Yorum

KALBİNE SOR

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1114

Okunma

KALBİNE SOR

KALBİNE SOR

KALBİNE SOR
Sevgi gül gibi değil mi,
Rasgele tutarsan dikenleri batar ya,
Narince tutuşunda açar yapraklarını,
Açarda duygularını saçar,
Kokusuyla anlatır sevdiğini.
Tutmasını bilirsen o gül misali,
Tapar da çarpar ya kalbi.
Gördü mü gözler sevdiğini.
Yüreği yerinden fırlar,
Bir defa sevdi mi?
Yüreğinde sevgisini hissetti mi? sevgili.
Ya sensizlik,
Hissettimi yüreğinde sensizliği,
Sevdiğini görmek için çıkar,
Geceleri görünen yıldızlar gibi.
Sen körsen, görmüyorsan,
Yıldızları görmeyecek kadar,
Sor kalbine,
Sor yüreğine.
Sana söyleyecek sevgisini,
Saygısından söyleyemeyecek,
Ne kadar kibirli,
Duygusuz olduğunu.
Ahmet Bağçe
29.08.2014

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kalbine sor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbine sor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİNE SOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Nur
Ya Nur, @ya-nur
3.9.2014 11:54:34
5 puan verdi
En zoru sensizlik
Yüreğin güzel yazmis usta tam Deminde saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL