Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kamaliburhan
kamaliburhan

AŞKIN ÜÇ HALİ

Yorum

AŞKIN ÜÇ HALİ

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

902

Okunma

AŞKIN ÜÇ HALİ

AŞKIN ÜÇ HALİ

Gözler gözlere değince
Şimşekler çakar yüreklerde
Bir duygu sağnağı başlar
Aşk sırılsıklam

Gözler gözlere değince
Yıldırımlar düşer gönüllere
Bir yangın sarar her yeri
Aşk alev alev

Gözler gözlere değince
Bir fırtına kopar benliğinde
Alır aklını başından
Aşk deli divane

Gözler gözlere değince
Aşk sırılsıklam
Aşk alev alev
Aşk deli divane

Burhan KAMALI

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşkın üç hali Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın üç hali şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN ÜÇ HALİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ayşegül Aşkım Karagöz
Ayşegül Aşkım Karagöz, @ruzgarcanlari
19.8.2014 13:37:05
5 puan verdi
NE GÜZEL ESKİ MUTLU ZAMANLARIN AŞK ŞİİRLERİ GİBİ RUHUM SEVİNDİ SANKİ BÖYLE ŞİİRLER DE HASRET KALDIK TEBRİKLER SAYGIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL