Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Besim İMAMOĞLU
Besim İMAMOĞLU

GİTTİLER

Yorum

GİTTİLER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

847

Okunma

GİTTİLER

GİTTİLER

Dünya hayatında misafir oldum
İnsanlar kalbimi yıkıp gittiler
Her vakit ilime koşarak doldum
Sonra gördüm herkes çıkıp gittiler

Aşıklar sevdayla güller açarken
Mutluluk arayıp bülbül uçarken
El gibi olup ta zevkten kaçarken
Bir de baktım dostlar bıkıp gittiler

Gönül bahçesinden alan payımı
Kalpler ırmağından içen çayımı
Uçarak gelip te günle ayımı
Sormayıp bilmeden yakıp gittiler

Besim der ki dostlar alsın selamı
Herkese dilerim hakkın kelamı
Güzel söz yazayım diye kalemi
Nehir gibi olup akıp gittiler

Besim İMAMOĞLU 17/08/2014 22:09

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gittiler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gittiler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİTTİLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL