Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Şa
Şair Ahmet1

Mis Kokuyor Tenin

Yorum

Mis Kokuyor Tenin

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

570

Okunma

Mis Kokuyor Tenin

gözlerim gördü gönlüm çok sevdi
senden bu canıma gelin tazelik geldi
kara bahtım kör talihim seninle gül
güzelliğin ruhumdaki tüm derdi aldı

dolanı dolanı versin kollarım sana
sarılı sarılı versin bedenin bana
gül kokuyor mis kokuyor teninle terin
hurimisin melekmisin söyle sen gelin

uzatıversem elimi tutsam elini
doya doya seyreylesem derya gözünü
ay parçası nur deryası tatlı yüzünü
dağıtsan yok etsen gelin bütün hüznümü

kölecioğlu sende mesti deryada
senden güzel varmı söyle dünyada
zevkler deryasına döndün canında
senden daha tatlı varmı söyle cihanda

Ahmet kölecioğlu 17-07-2011

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mis kokuyor tenin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mis kokuyor tenin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mis Kokuyor Tenin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL