Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
hatice nayır
hatice nayır

BEKLE SEVGİLİM

Yorum

BEKLE SEVGİLİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

758

Okunma

BEKLE SEVGİLİM

Sana bakmanın tarihini yazacağım sevgilim, bekle
Bekle, çiçeklenecek özleminle bütün dallarım
Yıldızlar kayacak, ırmaklar akacak ellerimize
Aşklar yağacak gökyüzünden...
Sessizce...
Yüreklerimize...

Sana bakmanın özlemini yazacağım sevgilim, bekle
Bekle, gözlerim gözlerinde konaklayacak saatlerce
Sesin sesime susacak, susayacak bir anda
Aşklar yığılacak masallardan
Sessizce...
Yüreklerimize...

Sana bakmanın şiirini yazacağım sevgilim, bekle
Bekle, yazarken birkaç acıdan hesap soracağım belki de
Kaç umudu heceleyeceğim bilsen sevdamızın heyecanıyla
Aşklar oturacak harcanmış yıllarımıza inat
Sessizce...
Yüreklerimize...

Seni sevmenin bugününü
Seni sevmenin yarınını
Yaşayacağız sevgilim
Birlikte aşkı bulacağız
Sessizce...
Yüreklerimizde...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bekle sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bekle sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEKLE SEVGİLİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL