Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
nuhkenis
nuhkenis

Ben uzun bir cümleyim unutuşlara

Yorum

Ben uzun bir cümleyim unutuşlara

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

736

Okunma

Ben uzun bir cümleyim unutuşlara


Uçsuz bucaksız sevdim seni
Ömrümü sürdüm uğruna dik yokuşlara
Dalga vurmayan kıyı yalnızlığım var
Ben uzun bir cümleyim unutuşlara


Yaylım kederlerdeyim rüzgara verildim
Her gece kendi acımla dirildim
Şehirlerin en yalnız sokağında görüldüm
Ben uzun bir cümleyim unutuşlara


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben uzun bir cümleyim unutuşlara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben uzun bir cümleyim unutuşlara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben uzun bir cümleyim unutuşlara şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL